სასარგებლო პროდუქტები სამზარეულოს ხრიკები,რომლებიც ყველას არ გამოადგება,როგორც ინტერნეტშია ნაჩვენები 2017, 3 მაისი, 18:38 გიჩვენებთ მაგალითებს, რომლებმაც მთელი ინტერნეტი მოიცვა, მაგრამ ეს მაგალითები ყოველთვის არ არის სწორი გამოცდილება ეფექტურობის უზრუნველსაყოფად.შესაძლოა ბევრჯერ სცადოთ მაგრამ აი შედეგიც.
“პომიდვრის მარტივად დასაჭრელად გამოიყენეთ 2 თეფში, როგორც სურათზეა და დაუსვით დანა.'' ![]() თუ ქვაბიდან მუდმივად გადმოგდით რძე ან სხვა საჭმლის წვენი, ქვაბზე მაღლიდან დადეთ ხის კოვზი. ![]() მიკროტალღოვან ღუმელში შეიძლება ძალიან სწრაფად და თან გემრიელი საჭმლის გაკეთება. მოამზადეთ ტორტი. აიღეთ 1 კვერცხი, ცოტა ფქვილი, შაქარი და კაკაო, დააამატოთ ცოტა წყალი, გამაფხვიერებელი და ცოოტა მარილი. აი შედეგიც: ![]() ეს ხერხი მუშაობს, მაგრამ ყველას ნამდვილად არ გამუვა. კვერცხი ადვილად გაიფრცქვნება, თუ მას მოხარშვის შემდეგ ცივ წყალში გავაჩერებთ. ![]() ღვინო მალე გაცივდება თუ მასში ცივ ყურძნებს მოათავსებთ. ![]() თუ ხახვს ჭრით და არ გინდათ იტიროთ, ცრემლების შესაჩერებლად მოაყარეთ მარილი ხახვს. ![]() ეს მეთოდი ძალიან მცირედით თუ დაგეხმარებათ. თქვენ შეგიძლიათ შეინახოთ და შემდეგ გამოიყენოთ გაყინული ზეითუნის ზეთი მასში მოთავსებული მწვანილებით. ![]() ეს ხერხი გამოგადგებათ მაშინ, თუ ნამდვილი, სუფთა ზეთი გაქვთ.სხვა შემთხვევაში არა. ლიმნის წვენი დაიცავს თქვენს გაჭრილ ვაშლს დაჟანგვისგან. ![]() ბანანი აღარ გაშავდება, თუ მის ყუნწს ცელოფანში შევფუთავთ. ![]() ამ ხერხით კვერცხის ერთი გული ზედა მხარესაა, მეორე ქვედა მხარეს. ![]() თუ გინდათ მწვანილები დიდ ხანს შეინახოთ, ასე მოიქეცით. ![]() ბევრი ადამიანი მწვანილების შესანახად გაზეთს ან უბრალოდ პარკს იყენებს.ჯობია მწვანილები წყლიან ჭიქაში მოათავსოთ და პარკით შეფუთოთ.ასე დიდხანს გაძლებს. ეს ხერხიც მუშაობს. წარმატებებს გისურვებთ. 468 11-ს მოსწონს
|