ეს პროდუქტები თავისთავად კარგია, მაგრამ ისინი ერთად ბევრად სასარგებლოა.
ვაშლი და შავი შოკოლადი
არატრადიციულია, თუმცა მათი ერთად მიღება სასწაულს ახდენს:აძლიერებს იმუნიტეტს, ზრდის ტვინის შრომისუნარიანობას, აუმჯობესებს გულისა და სისხლძარღვების მუშაობას. ამცირებს ონკოლოგიური დაავადებების რისკსს.
ღორის ხორცი და ბრიუსელის კომბოსტო
ღორის ხორცის ყოველდღიური მიღება სასარგებლო არაა, მაგრამ თუ მას ბრისელის კომბოსტოსთან ერთად მიირთმევთ, უმჯობესია. ეს ხელს უწყობს სელენის ეფექტურობის ზრდას.
პომიდორი და ღვიძლი
რკინის ნაკლებობა ორგანიზმში იწვევს ქრონიკულ დაღლილობას, გულისა და სისხლძარღვების პრობლემებს, ასევე მეტაბოლიზმის შენელებას. რკინას, რომელსაც დიდი რაოდენობით შეიცავს ღვიძლი კარგად გადამუშავდება ვიტამინ С-თან ერთად და აქ პომიდორი ყველაზე ეფექტურია, რომელიც შეიცავს ასკორბინის მჟავას.
ოხრახუში და ლიმონი
ოხრახუში კარგად ეწყობა ციტრუსებთან. ის ხელს უწყობს სისხლში ვიტამინ С-ს შეწოვას, . ეს ვიტამინი პასუხისმგებელია იმუნიტეტზე და მეტაბოლიზმზე.
ბოსტნეული და იოგურტი
ნატურალური იოგურტი აირჩიეთ . მასში ბევრია კალცი, რომელიც საჭიროა კუჭისთვის და ხელს უწყობს ღვიძლის კარგ მუშაობას. თუ დავუმატებთ მას რომელიმე ბოსტნეულს, მაგალითად სტაფილოს, ჩვენ მივიღებტ ვიტამინებით მდიდარ საკვებს. ბოსტნეული ხელს უწყობს კალცის კარგ შეწოვას ორგანიზმში.
მწვანე ჩაი და ლიმონი ენერგიის წყაროა. ის აუმჯობესებს იმუნიტეტს.
პომიდორი და ზეითუნის ზეთი
ცნობილია, რომ იტალიელები ნაკლებად კვდებიან გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებისგან, ამის მთავარი მიზეზი კი მათი საყვარელი საკვები -პომიდორია. ის ხელს უშლის ათეროსკლეროზის წარმოსობას და ასევე ავთვისებიანი სიმსივნის განვითარებას. ლიკოპინი, რომელსაც პომიდორი შეიცავს, ცხიმის საშუალებით კარგად იწოვს ორგანიზმი .
ხორცი და როზმარინი
ხორცი ცილის წყაროა, მაგრამ ის სწორად უნდა მომზადდეს. ჯერ კიდევ დამარილებულ ხორცს მოაყარეთ როზმარინი. მოახარშული და მოთუშული ის ინარჩუნებს სასარგებლო თვისებებს, ხოლო ღუმელში შეიძლება წარმოიშვას მავნე ნივთიერებები.