x
სუშის 100 წლის ისტორია აქვს

image



















მე 19 საუკუნის მიწურულს, პროგრესულად მოაზროვნე შეფმზარეულს იოჰეის თვეებით შენახული თევზის ამაზრზენი სუნი მობეზრდა და კლიენტებს უმი თევზი შესთავაზა ასე რომ მყრალი თევზის ალტერნატივა მალევე გახდა პოპულარული.
სუში ყველა დღესასწაულის სუფრას ამშვენებს.|
ყველაზე პოპულარული იაპონიაში ნიგირი სუშია - ბრინჯის მომრგვალებულ ბურთულებს უმ თევსზა და ვასაბის თხელ ნაჭერს ადებენ.ეს უყველაზე მარტივი გზაა და თან ამავდროულად გემირელი.

0
112
1-ს მოსწონს
ავტორი:შალვაბქ
შალვაბქ
112
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0