კერძები ხორცისაგან ქუჩაში ამ პროდუქტის შეძენა არ ღირს, რადგან მისი მომზადება სახლშიც შესაძლებელია 2017, 8 თებერვალი, 11:52
შაურმა სახლის პირობებში
საშიანაო შაურმისთვის შეიძინეთ მხოლოდ უახლესი სომხური ლავაში! "თითქმის ახალი". სხვათა შორის, იმისათვის, რომ ლავაშმა შეინარჩუნოს სიახლე, ამისათვის იგი უნდა გავყინოთ! ამის შემდეგ მთავარი ინგრედიენტი იქნება გმერიელი და ყოველთვის თქვენს ხელთ.
მომზადება
1 - დასაწყისისთვის მოამზადეთ შიგთავსი. შიგთავსი აუცილებლად უნდა იყოს შერეული კვერცხთან და სანელებლებთან, მოამზადეთ საშუალო ზომმის კოტლეტები და შეწვით ის საშუალო ცეცხლზე ორივე მხარეს. 6 - მოათავსეთ ტაფაზე, დაამატეთ ცოტა ზეთი და დაელოდეთ რულონებს სანამ ისინი ოქროსფერნი არ გახდებიან ორივე მხარეს.
ვიდეო მეტი თვალსაჩინოებისათვის
შაურმის იდეალური რეცეპტი არ არსებობს, ყველა განსხვავებულია. შეიძინეთ საჭირო ინგრედიენტები, და აირჩიეთ სხვადსხვა ვარიაციები, და თქვენ აუცილებლად მიარწევთ თქვენთვის სასურველ გემოს. ასევე დაგაინტერესებთ სტატიები 1 - ფრთხილად: 5 პროდუქტი, რომელთა მიკროტალღურ ღუმელში გაცხელებაც არ შეიძლება! 3 - ლიმონი და ნიორი: ყველაზე ძლიერი ნარევი გულ-სისხლძარღვთა არტერიების გასაწმენდად! 4 - თქვენ უნდა იცოდეთ ყველაფერი ქათმის კანის სასარგებლო თვისებების შესახებ
1710 10-ს მოსწონს
|