კერძები ხორცისაგან როგორ უნდა მოამზადოთ შებოლილი სალა სახლის პირობებში 2017, 1 თებერვალი, 20:08 ამისათვის დაგვჭირდება: ღორის სალა მარილი პილპილი ნიორი სუნელები-დაფნა ხის ანათალი მომზადების წესი: ხორციანი სალის ნაჭერი, რომელიც უნდა შევბოლოთ, ჯერ გავრეცხოთ და გავაშროთ. სანელებლები ერთმანეთში შევურიოთ. ფოლგაზე დავყაროთ ხის ანათალი, ავურიოთ პილპილის მარცვლები დაფნის ფოთლები და კედრის მარცვლები. მოვასხათ ცოტაოდენი კონიაკი. ხორციანი სალა კარგად ამოვავლოთ სუნელებში. რკინის სადგამი დავდგათ ფოლგაზე და შემოვუხვიოთ გვერდები, რომ ბოლი აქეთ-იქით არ გაიფანტოს და მოვათავსოთ სალა ამ სადგამზე. შემდეგ დავაფაროთ თავსახური და შევუნთოთ ფოლგას ცეცხლი, თავიდან ძლიერი, ხო- ლო თანდათან ჩავანელოთ, ასე დავტოვოთ დაახლოებით ერთი საათით. შემდეგ ვნახოთ, როგორ გამოიყურება და დავტოვოთ კიდევ რამოდენიმე ხნით. შევაგრილოთ პირდაპირ სადგამზე. მეორე დღისთვის მშვენიერი იქნება. მიირთვით და ისიამოვნეთ! 3106 6-ს მოსწონს
|