x
image
დათო შაროვი
როგორ უნდა მოამზადოთ შებოლილი სალა სახლის პირობებში
image


ამისათვის დაგვჭირდება:

ღორის სალა

მარილი


პილპილი

ნიორი

სუნელები-დაფნა

ხის ანათალი


მომზადების წესი:


ხორციანი სალის ნაჭერი, რომელიც უნდა შევბოლოთ, ჯერ გავრეცხოთ და გავაშროთ.


image


სანელებლები ერთმანეთში შევურიოთ.


imageimage


ფოლგაზე დავყაროთ ხის ანათალი, ავურიოთ პილპილის მარცვლები დაფნის ფოთლები

და კედრის მარცვლები.


image


მოვასხათ ცოტაოდენი კონიაკი.


image


ხორციანი სალა კარგად ამოვავლოთ სუნელებში.


image


რკინის სადგამი დავდგათ ფოლგაზე და შემოვუხვიოთ გვერდები, რომ ბოლი აქეთ-იქით

არ გაიფანტოს და მოვათავსოთ სალა ამ სადგამზე.


image


შემდეგ დავაფაროთ თავსახური და შევუნთოთ ფოლგას ცეცხლი, თავიდან ძლიერი, ხო-

ლო თანდათან ჩავანელოთ, ასე დავტოვოთ დაახლოებით ერთი საათით.


image


შემდეგ ვნახოთ, როგორ გამოიყურება და დავტოვოთ კიდევ რამოდენიმე ხნით.


image


შევაგრილოთ პირდაპირ სადგამზე. მეორე დღისთვის მშვენიერი იქნება.


imageimage


მიირთვით და ისიამოვნეთ!









0
3106
6-ს მოსწონს
ავტორი:დათო შაროვი
დათო შაროვი
3106
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0