სხვა მან გამდინარე წყლის ქვეშ დაასველა პური და ნახეთ შედეგად რა მოხდა 2016, 22 დეკემბერი, 12:00 ალბათ ყველა თქვენგანს უყვარს ახლად გამომცხავრი პური რბილი შიგთავსითა და ხრაშუნა ზედაპირით, თუმცა ამ თვისებებს ის დიდხანს არ ინარჩუნებს. ორიოდე დღის შემდეგ თუ კი პური დაძველდა, გამოშრა და თქვენთვის სასურველად არ გამოიყურება, ნუ გადააგდებთ. არსებობს ხრიკი, რომლის საშუალებითაც რამოდენიმე წუთში დაუბრუნებთ პირვანდელ სახეს. როგორ მოვიქცეთ ძველ პურს, რომ პირვანდელი სახე დავუბრუნოთ? ამისათვის პირველ რიგში პური დააყოვნეთ გამდინარე წყლის ქვეშ იმდენხანს, რომ ზომიერად გაჯირჯვდეს წყლით, მაგრამ სულ მთლად არ დალბეს. დაწრიტეთ და შედეთ ღუმელში, სადაც 150 გრადუსზე 6-12 წუთის განმავლობაში გამოაცხობთ. ეს ხრიკი ნამდვილად დაუბრუნებს პურს პირვანდელ სახეს და საიდუმლო იმაში მდგომარეობს, რომ წყალი, რომლითაც პური გაჯირჯვდა, ღუმელში ცხობის პროცესში იქცა ორთქლად. სწორედ ორთქლმა გახადა პური ხელახლა რბილი და ჰაეროვანი. ეხლა უკვე იცით ეს მარტივი ხრიკი, რომელიც ძველ პურს შესძენს სირბილეს, არომატს და გახდის ხრაშუნას და დაგარწმუნებთ, რომ ვერაფრით განასხვავებთ ახლად გამომცხვარისგან. გაუზიარეთ მეგობრებს და ახლობლებს, რომლებიც ამ ხრიკის ცოდნის შემთხვევაში თავიდან აიცილებენ პურის ნაგავში გადაგდებას. იხილეთ აგრეთვე: * დაწვით დაფნის ფოთოლი სახლში და შედეგი ნამდვილად გაგაოცებთ * იცოდით მოხარშული ბანანი რა სასწაულს ახდენს? * რა სერიოზული საფრთხე შეიძლება შეგვიქმნას ჩვეულებრივმა პურმა? * სუპერ–წებო და სოდა ერთად სასწაულებს ახდენს- გაოცდებით! * ბრინჯს ცეცხლი წაუკიდეს და შედეგმა ყველა გააოცა- თქვენც სცადეთ * ვაშლის ჭამამდე ეს აუცილებლად გაითვალისწინეთ * ამ რეცეპტის წყალობით სამუდამოდ დაივიწყებთ ხველას და ხველის სიროფებს 14098 15-ს მოსწონს
|