x
image
მეამეა
Mediator image
Mediator image
მან გამდინარე წყლის ქვეშ დაასველა პური და ნახეთ შედეგად რა მოხდა
image
ალბათ ყველა თქვენგანს უყვარს ახლად გამომცხავრი პური რბილი შიგთავსითა და ხრაშუნა ზედაპირით, თუმცა ამ თვისებებს ის დიდხანს არ ინარჩუნებს. ორიოდე დღის შემდეგ თუ კი პური დაძველდა, გამოშრა და თქვენთვის სასურველად არ გამოიყურება, ნუ გადააგდებთ. არსებობს ხრიკი, რომლის საშუალებითაც რამოდენიმე წუთში დაუბრუნებთ პირვანდელ სახეს.


image


როგორ მოვიქცეთ ძველ პურს, რომ პირვანდელი სახე დავუბრუნოთ?


ამისათვის პირველ რიგში პური დააყოვნეთ გამდინარე წყლის ქვეშ იმდენხანს, რომ ზომიერად გაჯირჯვდეს წყლით, მაგრამ სულ მთლად არ დალბეს. დაწრიტეთ და შედეთ ღუმელში, სადაც 150 გრადუსზე 6-12 წუთის განმავლობაში გამოაცხობთ.



ეს ხრიკი ნამდვილად დაუბრუნებს პურს პირვანდელ სახეს და საიდუმლო იმაში მდგომარეობს, რომ წყალი, რომლითაც პური გაჯირჯვდა, ღუმელში ცხობის პროცესში იქცა ორთქლად. სწორედ ორთქლმა გახადა პური ხელახლა რბილი და ჰაეროვანი.


ეხლა უკვე იცით ეს მარტივი ხრიკი, რომელიც ძველ პურს შესძენს სირბილეს, არომატს და გახდის ხრაშუნას და დაგარწმუნებთ, რომ ვერაფრით განასხვავებთ ახლად გამომცხვარისგან.


imageimageimage


გაუზიარეთ მეგობრებს და ახლობლებს, რომლებიც ამ ხრიკის ცოდნის შემთხვევაში თავიდან აიცილებენ პურის ნაგავში გადაგდებას.



იხილეთ აგრეთვე:


* დაწვით დაფნის ფოთოლი სახლში და შედეგი ნამდვილად გაგაოცებთ

* იცოდით მოხარშული ბანანი რა სასწაულს ახდენს?

* რა სერიოზული საფრთხე შეიძლება შეგვიქმნას ჩვეულებრივმა პურმა?

* სუპერ–წებო და სოდა ერთად სასწაულებს ახდენს- გაოცდებით!

* ბრინჯს ცეცხლი წაუკიდეს და შედეგმა ყველა გააოცა- თქვენც სცადეთ

* ვაშლის ჭამამდე ეს აუცილებლად გაითვალისწინეთ

* ამ რეცეპტის წყალობით სამუდამოდ დაივიწყებთ ხველას და ხველის სიროფებს

1
14097
15-ს მოსწონს
ავტორი:მეამეა
მეამეა
Mediator image
Mediator image
14097
  
2016, 22 დეკემბერი, 17:57
ეს ვიცი ბებიაჩემი აკეთებდა ამას!
0 1 1