x
image
lady.ge
თევზის და კარტოფილის კატლეტი
imageშემადგენლობა:
350 გ. თეთრი თევზის ფილე;

მსხვილი კარტოფილი 3 ც.

200 მლ. რძე;

1 ჩ/კ ლიმონის წვენი;

1 ჩ/კ მდოგვი;

რამდენიმე ღერი ოხრახუში;

თეთრი პურის ნაჭერი;

1, 5 ჭიქა საფანელი;

გამდნარი კარაქი შესაწვავად;

დაფქული შავი პილპილი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გათალეთ, მოათავსეთ ბლენდერში და მიღებული მასა გაწურეთ მარლაში.

აადუღეთ რძე, დაამატეთ ცოტა მარილი, კარტოფილი და მოხარშეთ 15 წთ. ღია-თავსახურიან ქვაბში.

სანამ კარტოფილი იხარშება, ბლენდერში დაჭერით ფილე და ოხრახუში, დაამატეთ ლიმონის წვენი და მდოგვი, ათქვიფეთ, გადაიტანეთ ჯამზე.

დაამატეთ მზა კარტოფილის პიურე, მარილი, პილპილი და კარგად აურიეთ.

მიღებული მასისგან გააკეთეთ 8 მრგვალი კატლეტი, ამოავლეთ საფანელში და შეწვით გაცხელებულ კარაქში 5 წთ. ორივე მხრიდან.

0
935
შეფასება არ არის
ავტორი:lady.ge
lady.ge
935
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0