სხვა კასუ მარცუ - იტალიური ყველი ცოცხალი შიგთავსით. 2012, 26 მაისი, 1:15
მას ამზადებენ, აჩერებენ მეტ ხანს ვიდრე უბრალო ფერმენტაციის სტადიამდე, ელოდებიან სანამდე ყველი არ დაიწყებს ლპობას და არ გაუჩნდება მატლები ეგრეთწოდებული (ყველის ბუზი). ამ მატლებთან ერთად, რომელთა ზომა არ აღემატება 8 მმ, ყველი გააქვთ სუფრაზე. ვისაც სურს დააგემოვნოს ასეთი უჩვეულო კერძი ურჩევენ დახუჭონ თვალები, იმიტომ რომ ამ მატლებს შეუძლიათ ახტნენ 15 სმ სიმარლეზე. 366 7-ს მოსწონს
|