სხვა კასუ მარცუ - იტალიური ყველი ცოცხალი შიგთავსით. 2012, 26 მაისი, 1:15 კასუ მარცუ - იტალიური ყველი ცოცხალი შიგთავსით. მას ამზადებენ, აჩერებენ მეტ ხანს ვიდრე უბრალო ფერმენტაციის სტადიამდე, ელოდებიან სანამდე ყველი არ დაიწყებს ლპობას და არ გაუჩნდება მატლები ეგრეთწოდებული (ყველის ბუზი). ამ მატლებთან ერთად, რომელთა ზომა არ აღემატება 8 მმ, ყველი გააქვთ სუფრაზე. ვისაც სურს დააგემოვნოს ასეთი უჩვეულო კერძი ურჩევენ დახუჭონ თვალები, იმიტომ რომ ამ მატლებს შეუძლიათ ახტნენ 15 სმ სიმარლეზე. 364 7-ს მოსწონს
|