x
მეტი
  • 21.12.2024
  • სტატია:138946
  • ვიდეო:351981
  • სურათი:512511
კალმახი გრილზე
imageშემადგენლობა:
4 ც. კალმახი;
4 ჩ/კ ზეითუნის ზეთი;
1ჩ.კ. სვანური მარილი;
მარილი, პილპილი.

მომზადება:

თევზი გაასუფთავეთ, არ გაჭრათ, გარედან წაუსვით მარილი და პილპილი, შიგნიდან კი სვანური მარილი, დატოვეთ 30 წთ.

შემდეგ გადაუსვით ზეითუნის ზეთი, მოათავსეთ გრილის ცხაურზე და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წთ, დროდადრო აკურატულად გადააბრუნეთ.


სუფრასთან მიიტანეთ ახალ მწვანილთან და ბოსტნეულთან ერთად.

2
2374
3-ს მოსწონს
ავტორი:ზაზა ძაძამია
ზაზა ძაძამია
2374
  
2016, 15 ნოემბერი, 2:25
ასწორებს ტებზი
2016, 25 ივნისი, 15:47
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

0 1 2