x
3 ნატურალური საშუალება უსაფრთხო რუჯისთვის. დაგიცავთ ყველანაირი დამწვრობისგან და რუჯი იქნება თანაბარი
image

ნატურალური კოსმეტიკური ზეთი - აძლიერებს და ააქტიურებს რუჯს.
1.ავოკადოს ზეთი
2.გარგრის ზეთი
3. კარაზანას ზეთი
4.კაკლის ზეთი


ეთერზეთები
1.ნეროლის ზეთი;
2.ბერგამოტის ზეთი;
3.მწვანე ყავის ზეთი;
4.მანდარინის ზეთი
5. ველური სტაფილოს ზეთი


კოსმეტიკური ზეთები ზედმეტი მზისგან დასაცავად
კაკაოს კარაქი;
ჟოჟობას ზეთი;
ხორბლის ზეთი;
ზეითუნის ზეთი
ასკილის ზეთი;
შიის კარაქი;
სეზამის ზეთი;
ბრინჯის ზეთი;
მანგოს კარაქით;
ქოქოსის ზეთი


კოსმეტიკური ზეთი რუჯის შემდეგ კანის დასამშვიდებლად
ყურძნის ზეთი;
ატმის ზეთი
შიის ზეთი
ნუშისზეთი
ზეითუნის ზეთი
ასკილის ზეთი
მაკადამიას ზეთი.
დამწვრობის საჭინააღმდეგო
გვირილა;
ილანგ-ილანგი;
ლავანდა;
კვიპაროსი;
ვარდი



გაითვალისწინეთ რომ ეთერზეთები ძალიან კონცენტრირებულია და მისი პირდაპირ კანზე წასმა საშიშია, შეიძლება დაიწვათ კანი ნ გაგიჩნდეთ პიგმენტური ლაქები. ზოგს კი ისეთი მძაფრი სუნი აქვს სასურველია პლაჟიდან დაბრუნებისას წაისვათ
ძალიან კარგია ასევე მიხაკის, დარიჩინის და ციტრუსების ზეთები
ეთერზეთებმა შეიძლება გამოიწვიოს ალერგია და ამიტომ სანამ მთელ ტანზე წაისმევთ მოსინჯეთ ტანის პატარა მონაკვეთზე წასმა, თუ არ გაღიზიანდა და არ გაწითლდა ესეიგი ალერგიული არ ხართ


~რეცეპტები~


1. აურიეთ ერთმანეთში ზეთი შემდეგი პროპორციით: 70 % ქოქოსის, 20% სეზამის, 10 % შიის და დაამატეთ 5 წვეთი ილანგ-ილანგის ზეთი
2. რომელიმე ზეთს დაუმატეთ 30 წვეთი ველური სტაფილოს ზეთი
3. აურიეთ 40 % ქოქოსის ზეთი და 20 % შიის ზეთი, დაუმატეთ 5 წვეთი ლავანდის ზეთი.


როგორ მოვამზადოთ რუჯის შემდეგ წასასმელი ბალზამი:
1.ატამის ზეთი - 80%, ხორბლის ზეთი - 10% ჟოჟობას ზეთი - 10%, აურიეთ და დაამატეთ 4 წვეთი პიტნის ეთერზეთი.
2. ნებისმიერი სახის ზეთს დაუმატეთ 2-3მლ ქაცვის ზეთი, რაც კანს ლამაზსს და ოქროსფერს ხდის
3.შეურიეთ ატმის ზეთი (40%), ავოკადოს (30%), ხორბლის ზეთი (30%) და დაამატეთ 3-5 წვეთი ქაცვის ზეთი.
მთავარი უპირატესობა ამ ბუნებრივი ზეთების მათ გამძლეობაშია და ის კარგად შეიწოვება არა მხოლოდ კანის ზედა ფენების მიერ. სასურველია წაისვათ პლაჯზე გასვლამდე 3 საათით ადრე. ხოლო ნაზავი რომელიც ეთერზეთებს არ შიცავს შეგიძლიათ წაისვათ პლაჟზეც.


შეინახეთ მშრალ და გრილ ადგილას არაუმეტეს 25-30 დღისა.

0
971
1-ს მოსწონს
ავტორი:ამირან ღავთაძე
ამირან ღავთაძე
971
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0