სასმელები როგორ გავხადოთ ყავა გემრიელი 2012, 18 მაისი, 13:40 ყოველდღიურად მსოფლიოში მილიონობით ადამიანი იყენებს ყავას როგორც სტიმულატორს, რათა გამოფხიზლდნენ, შეინარჩუნონ მხნეობა გაიფართოვონ ქმედებათა შესაძლებლობანი. ძალიან ბევრ ადამიანს დილა ყავის გარეშე ვერ წარმოუდგენია და არა მარტო დილა, მთელი დღის განმავლობაში ბევრი რამდენჯერმეც მიირთმევს საყვარელ სასმელს. ამ ყველაფრის გათვალისწინებით დიდი მნიშვნელობა აქვს, რომ ყავა კარგი და გემრიელი გამოგვივიდეს. ნალექიან, ეგრეთწოდებულ ''თურქულ'' ყავას, თუ მოდუღებისას ცოტაოდენ ვანილს, კაკაოსა და მიხაკ-დარიჩინს დავუმატებთ, იგი გაცილებით გემრიელ არომატს შეიძენს. უნალექო ყავას რომ მოამზადებთ ჭიქაში ერთი ნაჭერი ფორთოხალი ან ლიმონი ჩააგდეთ. ხსნად ყავას ძალიან უხდება ერთი კოვზი გოგლიმოგლი. ჩააგდეთ ჭიქაში, ოღონდ არ მოურიოთ. ეს ვარშავული რეცეპტია. 20285 15-ს მოსწონს
|