შესანახი პროდუქტები სტერილიზაციის გარეშე მომზადებული უგემრიელესი და უმარტივესი პომიდვრის "marinated " 2014, 7 ოქტომბერი, 14:24 ![]() 3) - перец душистый 6 ცალი: 4) - მიხაკი 4 ცალი: 5) - ახალი რეჰანი გემოვნებით: 6)- 2, 5 წყალი: 7) - მარილი 6 ჩაის კოვზი: 8) - შაქარი 3 სუფრის კოვზი: 9) - ვაშლის ძმარი 3 ჩაის კოვზი: 10) - ხმელი სუნელი 1 ჩ/ კოვზი და დაფნა 4 ფოთოლი. პირველ რიგში გავრეცხოთ პომიდორი და საწურზე დავაწყოთ.პარალელურად ვამზადებთ ყველაფერს: წყალს ვუმატებთ მარილს და შაქარს ზემოთ მითითებული პორციით და ვადუღებთ, ცალკე კი ბანკებში თავიდან ვაწყობთ მდოგვს, მიხაკს, ხმელ სუნელს, დაფნის ფოთლებს, ვტენით ბანკებს პომიდვრით და თავზე ვაწყობთ რეჰანს. ![]() ![]() ![]() ![]() წყალი, რომელიც მარილთან და შაქართან ერთად ავადუღეთ, უნდა ჩავასხათ პომიდვრით წინასწარ გამოტენილ ბანკებში, თავზე სახურავი დავადოთ და გავაჩეროთ 10 - 15 წუთი.შემდეგ გადმოვასხათ იმ ქვაბში, სადაც სამი სუფრის კოვზ ვაშლის ძმარს ვადუღებთ და კიდევ ერთხელ გავიმეოროთ ეს პროცედურა, ახლა მხოლოდ 5 წუთი გავაჩეროთ და ისევ გავიმეოროთ. ცხელი მასა დავასხათ პომიდვრებს და ბანკებს თავი მაგრად დავახუროთ. ![]() ![]() სტერილიზაციის გარეშე მომზადებული "маринованными помидорами" მზადაა. 1462 5-ს მოსწონს
|