x
image
ვიზა კოხაძე
სტერილიზაციის გარეშე მომზადებული უგემრიელესი და უმარტივესი პომიდვრის "marinated "
imageახლა ნამდვილად პომიდვრის შენახვის სეზონია და დიასახლისების უმრავლესობა სწორედ ამ საქმით არის დაკავებული. რუსული საიტი vpuzo.ru/konservaciya

მომხმარებელს სთავაზობს პომიდვრის სტერილიზაციის გარეშე ოთახის ტემპერატურაზე შენახვის უმარტივეს მეთოდს.ამისთვის საჭიროა შემდეგი დასახელების ინგრედიენტები:

1) - 2 კილოგრამი პომიდორი ( სასურველია მოგრძო ფორმის სიდიდით პატარა პომიდვრები);

2) - თეთრი მდოგვი 2 სუფრის კოვზი:


3) - перец душистый 6 ცალი:

4) - მიხაკი 4 ცალი:

5) - ახალი რეჰანი გემოვნებით:

6)- 2, 5 წყალი:

7) - მარილი 6 ჩაის კოვზი:

8) - შაქარი 3 სუფრის კოვზი:

9) - ვაშლის ძმარი 3 ჩაის კოვზი:

10) - ხმელი სუნელი 1 ჩ/ კოვზი და დაფნა 4 ფოთოლი.

პირველ რიგში გავრეცხოთ პომიდორი და საწურზე დავაწყოთ.პარალელურად ვამზადებთ ყველაფერს: წყალს ვუმატებთ მარილს და შაქარს ზემოთ მითითებული პორციით და ვადუღებთ, ცალკე კი ბანკებში თავიდან ვაწყობთ მდოგვს, მიხაკს, ხმელ სუნელს, დაფნის ფოთლებს, ვტენით ბანკებს პომიდვრით და თავზე ვაწყობთ რეჰანს.

imageimageimage
image
წყალი, რომელიც მარილთან და შაქართან ერთად ავადუღეთ, უნდა ჩავასხათ პომიდვრით წინასწარ გამოტენილ ბანკებში, თავზე სახურავი დავადოთ და გავაჩეროთ 10 - 15 წუთი.შემდეგ გადმოვასხათ იმ ქვაბში, სადაც სამი სუფრის კოვზ ვაშლის ძმარს ვადუღებთ და კიდევ ერთხელ გავიმეოროთ ეს პროცედურა, ახლა მხოლოდ 5 წუთი გავაჩეროთ და ისევ გავიმეოროთ. ცხელი მასა დავასხათ პომიდვრებს და ბანკებს თავი მაგრად დავახუროთ.image
image
სტერილიზაციის გარეშე მომზადებული "маринованными помидорами" მზადაა.



0
1462
5-ს მოსწონს
ავტორი:ვიზა კოხაძე
ვიზა კოხაძე
1462
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0