x
image
giogard
სახლში გაკეთებული ბურახი

ბურახია.

დაგვჭირდება 1 ცალი შავი პური, ნახევარი ჩაის კოვზი საფუარი და 100 გრ თეთრი ქიშმიში და საქარი.


1.შავიპური დავჭრათ კუბიკებად და გავხუხოთ ისე რომ ოდნავ დაიწვას 2.ავიღოდ 1 ლიტრიანი ქილა და ნახევრად გავავსოდ ნახევრამდე გახუხული პურით, 2 სუფრის კოვზი შაქარიც ჩავყაროდ, შემდეგ ადუღებული წყალი დავასხათ, ბოლომდე არ გავავსოდ.რომ განელდება ოდნავ ტბილი რომ იქნება ჩავყაროდ საფუარი, მოურიოთ თავზე გადავაფინოდ მარლა და დავტოვოთ 2 დღის განმავლობაში დროთადრო ურიოთ.

3.2 დღის მერე ავიღოთ 3 ან 5 ლიტრიანი ქილა, დარჩენილი გახუხული პური ჩავყაროთ და ისევ დავასხათ ადუღებული წყალი და 4 სუფრის კოვზი შაქარი, წყალი დავასხათ იმდენო რომ დაგვრჩეს ადგილი იმ ერთლიტრიანი ბანკის დასამატებლად.ვაკეტებდ იგივეს რომ განელდება წყალი ამ 1 ლიტრიან ქილაში მყოფ მასას გადაურევთ დიდ ბანკაში, მოურევთ გადავაფარებთ მარლას და დავტოვებთ 1 დღე, მეორე დღეს გადავწუროთ მარლაში დავუმატოთ ქიშმიში და შაქარი გემოვნებით და გავაციოთ, მიირთვით გემრიელად!!!

0
502
4-ს მოსწონს
ავტორი:giogard
giogard
502
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0