სასმელები სახლში გაკეთებული ბურახი 2014, 12 მაისი, 15:40 სახლში გაკეთებული ბურახი ძალიან გემრიელი გამოდის და მისი გაკეთება საკმაოდ ადვილია. დაგვჭირდება 1 ცალი შავი პური, ნახევარი ჩაის კოვზი საფუარი და 100 გრ თეთრი ქიშმიში და საქარი. 1.შავიპური დავჭრათ კუბიკებად და გავხუხოთ ისე რომ ოდნავ დაიწვას 2.ავიღოდ 1 ლიტრიანი ქილა და ნახევრად გავავსოდ ნახევრამდე გახუხული პურით, 2 სუფრის კოვზი შაქარიც ჩავყაროდ, შემდეგ ადუღებული წყალი დავასხათ, ბოლომდე არ გავავსოდ.რომ განელდება ოდნავ ტბილი რომ იქნება ჩავყაროდ საფუარი, მოურიოთ თავზე გადავაფინოდ მარლა და დავტოვოთ 2 დღის განმავლობაში დროთადრო ურიოთ. 3.2 დღის მერე ავიღოთ 3 ან 5 ლიტრიანი ქილა, დარჩენილი გახუხული პური ჩავყაროთ და ისევ დავასხათ ადუღებული წყალი და 4 სუფრის კოვზი შაქარი, წყალი დავასხათ იმდენო რომ დაგვრჩეს ადგილი იმ ერთლიტრიანი ბანკის დასამატებლად.ვაკეტებდ იგივეს რომ განელდება წყალი ამ 1 ლიტრიან ქილაში მყოფ მასას გადაურევთ დიდ ბანკაში, მოურევთ გადავაფარებთ მარლას და დავტოვებთ 1 დღე, მეორე დღეს გადავწუროთ მარლაში დავუმატოთ ქიშმიში და შაქარი გემოვნებით და გავაციოთ, მიირთვით გემრიელად!!! 502 4-ს მოსწონს
|