სამარხვო კერძები კარტოფილი ფრი 2014, 14 აპრილი, 11:27 ინგრედიენტები:
● კარტოფილი - 2 კგ.
● მცენარეული ზეთი - 2 სუფრის კოვზი ● პილპილი - 2 ჩაის კოვზი ● მარილი - 1.5 ჩაის კოვზი ![]() მომზადება: კარტოფილი გავფცქვნათ და დავჭრათ გრძელ, ოთხკუთხედ ზოლებად. დაჭრილ კარტოფილს თანაბრად მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვასხათ ზეთი და კარგად ამოვურიოთ. ფოლგის ქაღალდში მოვათავსოთ კარტოფილი და შევდგათ ღუმელში 230-250 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე. ამ მდგომარეობაში გავაჩეროთ 40 წუთის განმავლობაში (სანამ კარტოფილი არ გახდება ოქროსფერი) და... გემრიელად მიირთვით 435 12-ს მოსწონს
|