იტალიურ რესტორნებში ეს ყველი ერთერთ ძვირადღირებულ
დელიკატესადაა მიჩნეული. კასუ მარცუ ლპობის ბოლო სტადიცაში მყოფი ყველის სახეობაა,
რომლის გულშიც არც მეტი არც ნაკლები ყველის მატლების მთელი არმიაა ჩასახლებული, მატლები
შხამიანები არიან და საკმაოდ თამამად იწევენ ყველის გასასინჯად მომზადებული კლიენტებისკენ.
აქედან გამომდინარე, თუ კასუ მარცუს გასინჯვა გნებავთ კოვზის მომარჯვება მოგიწევთ..არა,
საჭმელად არა, ჯერ მატლებისგან თავდასაცავად. მერე კი თუკი მოწმავლის მსუბუქი ფორმის
არ გეშინიათ, შეგიძლიათ ყველიც დააგემოვნოთ.