ნამცხვრები ფახლავა 2013, 1 ივნისი, 15:36 ცომი:
300 გრ.ზეთი
4 ჭიქა ფქვილი
2 კვერცხის გული
300 გრ. არაჟანი 0.5 ჩ.კოვზი სოდა 300 გრ შაქარი 300 გრ გაფცქვნილი ბერძნული კაკალი 3 მ.კოვზი თაფლი მომზადების მეთოდი: დაყარეთ ფქვილი მაგიდაზე, დაამატეთ კარაქი და აურიეთ. შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, საცხობი სოდა და კვერცხის გულები. აურიოთ ცომი რომელიც უნდა გავყოთ 3 ტოლ ნაწილად. ჩავდით ცომი მაცივარში 1 საათით. ვაცხობთ 30-40 წუთი . დამზადებულ ფახლავას დაასხით თაფლი. 1138 13-ს მოსწონს 1-ს არა
|