თევზეული "ბზობის" დღესასწაულზე თევზის მირთმევა შეიძლება 2013, 22 აპრილი, 19:08 ![]() ![]() 4) გატარებული ნიგოზი - 1 ჩ/ჭ: 5) ხახვი - 3 თავი: 6) ტომატი - 1 ჩ/ჭ: 7) ზეთი - 100 გრ. 8) უცხო სუნელი - 1 ჩ/კ., თავდაპირველად უნდა გავასუფთავოთ თევზი, გავრეცხოთ და დაჭრის შემდეგ მჭადის ფქვილსა და მარილში ამოვლებული ![]() ჭიქა გატარებული ნიგოზი, ზემოთ მითითებული რაოდენობის პურის და მჭადის ფქვილთან ერთად, დავუმატოთ ერთი ჩაის კოვზი უცხო სუნელი და ავურიოთ. რაც შეიძლება წვრილად უნდა იყოს დაჭრილი ხახვი, რომელსაც მოვშუშავთ ზეთში და დავამატებთ ერთ ჩაის ჭიქა ტომატს წინასწარ გახსნილ ნახევარ ლიტრ გადადუღებულ წყალში.ოდნავ ![]() ![]() მივცეთ მარილი გემოვნებით და სურვილის მიხედვით წითელი წიწაკა. მომზადებული მასა შეგვიძლია უკვე შემწვარ თევზს ზემოდან გადავასხათ, ან თევზი ჩავაწყოთ ამ მასაში.კერძი მზადაა და დარწმუნებული ვარ, ძალიან მოგეწონებათ. გემრიელად მიირთვით. 278 36-ს მოსწონს
|