x
image
გიგა გუდიაშვილი
ელარჯი

imageელარჯი:

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით, შემდეგ გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი.სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში



ღერღილის ღომი

1 ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ 4 ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ სანამ კარგად არ იხარშება.შემდეგ ჩავყაროთ შიგ ცოტა სიმინდის ფქვილი, დავზილოთ, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.

4
190
1-ს მოსწონს
ავტორი:გიგა გუდიაშვილი
გიგა გუდიაშვილი
190
  
2013, 31 მარტი, 21:22
იმედია ასეთი მომზადებული ელარჯიც იქნება კარგი, მაგრამ რავი.... მე პირადად მიყვარს ელარჯი და სწორედ ამიტომ გავამახვილე ყურადღება
2013, 31 მარტი, 21:19
კი,რატომ მეკითხები? კულინარიული წიგნიდან ამოვიწერე :)
2013, 31 მარტი, 16:14
გიგა სიმართლე მითხარი, გაგისინჯავს საერთოდ ელარჯი ???
0 1 4