x
image
გიგა გუდიაშვილი
შოკოლადის მუსი
image4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ მიქსერით გათეთრებამდე, თანდათან შევათქვიფოთ კვერცხის გული და 0, 5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი.

შოკოლადის ფილა დავამტვრიოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ 100 გრამი კარაქი, 2-3 სუფრის კოვზი ადუღებული წყალი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე.ცხელივე ჩავასხათ ათქვეფილ კვერცხში, კარგად გავთქვიფოთ, ჩავასხათ ჭიქებში ან ფორმებში და შევდგათ მაცივარში.


მასალა:

კვერცხი - 4 ცალი


შოკოლადი -100 გრამიანი ფილა

კარაქი - 100 გრამი

0
233
1-ს მოსწონს
ავტორი:გიგა გუდიაშვილი
გიგა გუდიაშვილი
233
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0