ნამცხვრები ჟელე ალუბლით 2013, 31 მარტი, 13:07 ჟელე ალუბლით:
ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათავსოთ, წვენი გამოვწუროთ და თავდახურულ ჭურჭელში ჩავასხათ.დარჩენილ გამოწურულ მასალას, დავასხათ წყალი, ავადუღოთ და გავწუროთ.გაწურული წვენი დავადგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ, მერე მივუმატოღ წინასწარ წყალში დამბალი, გაწურული ჟელატინი.დავადგათ ნელ ცეცხლზე მივიყვანოთ ადუღებამდე და გავწუროთ.გაწურულ სითხეს დავამატოთ ალუბლის წვენი, ავურიოთ, ჩავასხათ სპეციალურ ყალიბებში და გავაციოთ. მასალა: ალუბალი - 400 გრამი შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა ჟელატინი - 25 გრამი წყალი - 3 ჩაის ჭიქა 181 1-ს მოსწონს
|