x
image
გიგა გუდიაშვილი
ჟელე ალუბლით
imageჟელე ალუბლით:


ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათავსოთ, წვენი გამოვწუროთ და თავდახურულ ჭურჭელში ჩავასხათ.დარჩენილ გამოწურულ მასალას, დავასხათ წყალი, ავადუღოთ და გავწუროთ.გაწურული წვენი დავადგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ, მერე მივუმატოღ წინასწარ წყალში დამბალი, გაწურული ჟელატინი.დავადგათ ნელ ცეცხლზე

მივიყვანოთ ადუღებამდე და გავწუროთ.გაწურულ სითხეს დავამატოთ ალუბლის წვენი, ავურიოთ, ჩავასხათ სპეციალურ ყალიბებში და გავაციოთ.


მასალა:



ალუბალი - 400 გრამი

შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა

ჟელატინი - 25 გრამი

წყალი - 3 ჩაის ჭიქა

0
180
1-ს მოსწონს
ავტორი:გიგა გუდიაშვილი
გიგა გუდიაშვილი
180
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0