x
image
გიგა გუდიაშვილი
ნაყინი ნიგვზით

imageimage




ნაყინი ნიგვზით:


ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის, ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცალოთ კანი, დავჭრად წვრილად და კიდევ მოვხალოთ.სანამ მოყავისფრო არ გახდება.შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ.ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაციოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომზადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმალობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.

0
46
1-ს მოსწონს
ავტორი:გიგა გუდიაშვილი
გიგა გუდიაშვილი
46
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0