ნამცხვრები მარციპანი 2013, 16 თებერვალი, 12:49 მარციპანი დაფქული ნუშისა და შაქრის პუდრას თანაბარ რაოდენობას შეიცავს.არომატისთვის რამდენიმე წვეთ ვარდის წყალს და მწარე ნუშის ზეთს უმატებენ.მარციპანის მოსამზადებლად ნუშს გადაავლეთ მდუღარე, რომ დარბილდეს, გადააცალეთ კანი და შაქრის პუდრასთან ერთად ელექტროსაფქვავში ნაწილ-ნაწილ დაფქვით.დაუმატეთ ვარდის წყალი მწარე ნუშის ზეთი, ხელით მოზილეთ და ჩადეთ ცელოფნის პარკში.მარციპანი ასე რამდენიმე კვირას ინახება. 521 1-ს მოსწონს
|