ცომეული ესპანური სენდვიჩი 2012, 14 მარტი, 16:15 მასალა:
ხახვი და ბულგრული წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და მოვშუშოთ ძეთში შერბილებამდე. ლიმონის წვენით, კეტჩუპით, შაქრით, მარილით, პილპილით მოვამზადოთ მარინადი, ჩავაწყოთ მასში მოშუშული ბოსტნეული და გავაჩეროთ 10-12 საათი. პურის ნაჭრები შევწვათ, დავაწყოთ ზემოდან მარინადში ჩადებული ხახვი და წიწაკა, ხოლო ზემოდან დავადოთ ხმელი ყველის ნაჭერი. სენდვიჩი შევდოთ გახურებულ ღუმელში და გავაჩეროთ მანამ, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. 737 1-ს მოსწონს
|