წვნიანი კერძები სუპი გოგრით 2012, 12 მარტი, 14:00 მასალად საჭიროა:
ბრინჯი – 150გრ
რძე – 10ჩ/ჭ
წყალი – 3ჩ/ჭ
კარაქი – 2სუფრის კოვზი გოგრა – 800გრ მარილი და დარიჩინი – გემოვნების მიხედვით 150გრ დარჩეულ და კარგად გარეცხილ ბრინჯს დავასხათ 3ჩაის ჭიქა წყალი. მივუმატოთ 50გრ კარაქი და ვადუღოთ 5-7წუთი. შემდეგ დავასხათ 10ჩაის ჭიქა რძე და განვაგრძოთ დუღება ნელ ცეცხლზე, სანამ ბრინჯი მოიხარშებოდეს. 500გრ გოგრა მოვხარშოთ ცალკე ჭურჭელში, დავსრისოთ და გავატაროთ ფლავსაწურში. შემდეგ შევუერთოთ სუპს და ცოტა დარიჩინი მივუმატოთ. გემოვნების მიხედვით შევანელოთ მარილით. 207 3-ს მოსწონს
|