ცომეული ფენოვანი ცომი 2012, 4 დეკემბერი, 16:12 1 ცალი კვერცხი 1ს/კოვზი ზეთი 1ს/კოვზი არაყი 250გრ.მარგარინი 1ჭიქა წყალი ფქვილი მარილი. გათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ ზეთი, არაყი, წყალი, მწიკვი მარილი, შეურიეთ ფქვილი და მოზილეთ რბილი ცომი.მარგარინი გაყავით სამ ტოლ ნაწილად. ცომი გააბრტყელეთ და წაუსვით მარგარინის მესამედი“დაკეცეთ ოთხად.გააჩერეთ მაცივარში 20 წუთი.გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან, გააბრტყელეთ, წაუსვით მარგარინის მესამედი, დაკეცეთ ოთხად, გააჩერეთ მაცივარში 20 წუთი.ცომი კვლავ გამოიღეთ მაცივრიდან, გაიმეორეთ იგივე პროცედურა და ამჯერად გააჩერეთ მაცივარში 30 წუთი. ცომში შეგიძლიათ ჩადოთ სასურველი სართი(ყველის, ხორცის, ბრინჯის, სოკოს, ლობიოს) და გამოაცხოთ ღუმელში. 5224 2-ს მოსწონს
|