ცივი კერძები როგორ გავაკეთოთ ჩიფსი... 2012, 3 დეკემბერი, 17:08 გაფრცქვნილი კარტოფილი დაჭერით თხელ ფირფიტებად, ჩაყარეთ მარილიან წყალში 1 ან 2 საათით, შემდეგ გადარეცხეთ ცივი წყლით და ჩაყარეთ მდუღარე ზეთში. დაელოდეთ როდის შეიბრაწება და ჩიფსი მზადაა. თუ გვინდა რომ კარტოფილის ჩიფსს მივცეთ რაიმეს ფორმა მაგალითად ვარდის ან სხვა, დაჭრილი კარტოფილი უნდა დავამაგროთ კულინარიული ჩხირებით. ჩხირების გამოძრობა შესაძლებელია ჩიფსის შეგრილების შემდეგ. 11605 14-ს მოსწონს
|