თევზეული თევზი ბერძნულად 14 მაისი, 14:18 ინგრედიენტები: თეთრი თევზის ფილე — 700 გრ. მომზადება: I. დაჭერით პომიდორი კუბიკებად და შეურიეთ დაჭრილ მწვანის > მიღებულ მასას დაუმატეთ პრესში გაჭყლეტილი ნიორი, არაჟანი და მარილი > გახეხეთ ყველი მსხვილ სახეხზე და თასში მოთავსებულ ინგრედიენტებს შეურიეთ. II. თევზის ფილე დაჭერით ულუფებად და საცხობ ფირფიტაზე, პერგამენტზე მოათავსეთ > მოაყარეთ მარილი და პილპილი > უკვე გამზადებული გარნირი თევზის ნაჭრებზე გაანაწილეთ. III. ღუმელი გაახურეთ 180-200 გრ. ტემპერატურაზე > შედგით თევზი გამოსაცხობად. 30-40 წუთში კერძი მზად იქნება და შეგიძლიათ სუფრასთან, მაშინვე მიიტანოთ. * პრეზიდენტის შემოთავაზება, რომელიც გარკვეულ კითხვებს ბადებს* კლეოპატრას საბედისწერო შეცდომა, რომლის გამო მან სიცოცხლე და ეგვიპტემ დამოუკიდებლობა დაკარგა* დაზღვევის გარეშე – რატომ მიდიან ასეთ რისკზე? (15 წარმოუდგენელი ფოტო)* რა საფრთხე გელით თუ საკმარისად არ გძინავთ?63 შეფასება არ არის
|