სამარხვო კერძები სოიოს ოსტრი 2012, 10 აპრილი, 15:42 კერძის მომზადებამდე ერთი საათით ადრე სოიოს ფარშს დავასხათ ადუღებული წყალი. ერთი საათის სემდეგ გავწუროთ. ქვაბში მოვხრაკოთ ხახვი და ცავაყაროთ სოიოს ფარში. ათი წუთის შუშვის სემდეგ ჩავასხათ პომიდვრის სოუსი ან ახლად დაჭყლეტილი პომიდორი. ვადუღოთ ათი წუთი. შემდეგ დავუმატოთ ოხრახუში, კამა, ქინძი, ნიორი, დაფნის ფოთოლი და ოსტრის სუნელები. ადუღების შემდეგ დავასხათ ცოტა ანადურარი წყალი და კერძი მზადაა. 2318 1-ს მოსწონს
|