სხვა 9 ხრიკი დიასახლისებისათვის ხილ-ბოსტნეულის წვრილად დაჭრისა და გახეხვის გზაზე 2021, 6 ივნისი, 14:31 ![]() კერძების მომზადება ძალიან სახალისო პროცესია, თუმცა იგი არა მხოლოდ ღუმელთან ჯადოსნობას, სუნელების შეზავებას მოითხოვს, არამედ ხილ-ბოსტნეულის გასუფთავების, წვრილად დაჭრისა და გახეხვის მოსაწყენ პროცედურასაც. კარგია, რომ ადამიანებმა სპეციალური ბოსტნეულის სათლელი დანა გამოიგონეს, თუმცა ყველა დიასახლისმა როდი იცის, როგორ და რისთვის გამოიყენოს იგი. წარმოგიდგენთ ხილისა და ბოსტნეულის დასუფთავების, დაჭრის, შოკოლადისა და ყველის გახეხვის 9 კომბოსტოს წვრილად დაჭრა ![]()
ხახვის წვრილად დაჭრა
![]() ფრისათვის კარტოფილის წვრილად დაჭრა
![]() ვაშლის რულეტების, ხვეულების მომზადება
![]()
ყაბაყის რულეტის მომზადება
![]() ლიმნისათვის კანის გაცლა-გახეხვა
![]() შოკოლადის რულეტებად, ხვეულებად დაჭრა ![]() პარმეზანის ყველის დაჭრა
![]() ძეხვის რულეტების დამზადება
![]() 184 1-ს მოსწონს
|