თევზეული როგორ შევწვათ თევზი,ისე,რომ მძაფრი სუნი არ დადგეს? 2020, 31 ოქტომბერი, 16:49 ![]() პირველ რიგში საჭიროა თევზი სათითაოდ კარგად გაირეცხოს და ზოგიერთი ნაწილი გაიწმინდოს კიდეც. თევზს მცირე რაოდენობით მარილი და პილპილი მოვაყაროთ. გაცხელებულ ტაფაზე მზესუმზირის ზეთი მოვასხათ . მარილი ზეთიან ტაფაშიც მოაყარეთ. ![]() ავიღოთ უმი კარტოფილი, გავრეცხოთ და დავჭრათ წრეებად. ტაფაში ჩავაწყოთ კარტოფილის 2-3 ნაჭერი და მასთან ერთად შეწვათ თევზი. კარტოფილი თევზის სუნს გაანეიტრალებს. ![]() ![]() ![]() შემდეგ ჩაალაგეთ თევზი და შეწვით.თუ შეატყვეთ, რომ კარტოფილი ძლიერ შეიწვა, ის ახლით ჩაანაცვლეთ. ![]() ![]() 766 4-ს მოსწონს
|