x
ლავაში კვერცხით და ყველით.
ლავაში
ინგრედიენტები:

ლავაში,

კვერცხი,

ოხრახუში,


ქონდარი,

მარილი,

ყველი.

მომზადება: ტაფის ზომაზე გამოვჭრათ 2 ცალი ლავაში.მშრალ გაცხელებულ ტაფაზე დავაფინოთ ერთი ცალი ლავაში, დავასხათ გათქვეფილი 4 ცალი კვერცხი, მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და ქონდარი, მოვაყაროთ მარილი გემოვნებით, შემდეგ გახეხილი ყველი, დავაფაროთ მეორე ცალი ლავაში, ორივე მხრიდან შევწვათ დაბალ ცეცხლზე. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, დავახუროთ ტაფას სახურავი და შევწვათ 5 წუთი.

გემრიელად მიირთვით.






0
155
შეფასება არ არის
ავტორი:ბელა ბექაური
ბელა ბექაური
155
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0