x
image
იირაკლიი
რომელი ღვინო დავლიოთ ამა თუ იმ კერძთან?

image
თევზეულის საუზმე-თეთრი მშრალი;


შებოლილი ხორცეული-ვარდისფერი ან სუსტი წითელი;


სპაგეტი და კერძები ბრინჯით-თეთრი მშრალი, სუსტი წითელი
ან ვარდისფერი;


თეთრი ხორცი-წითელი საშუალოდ დავარგებული;

imageნანადირევი-ძველი წითელი, კეთილშობილური;


თევზი საწებლით-დავარგებული ვაფრისფერი;


თევზის სხვა კერძები- დავარგებული თეთრი მუსკატის;


ბოსტნეულის კერძები-მშრალი ან თეთრი მუსკატის;


ყველი: მაგარი ყველისთვის-დავარგებული წითელი, რბილი
ყველისთვის- წითელი მაჭარი;


ხილი- თეთრი, ცქრიალა შამპანიური;


დესერტი-ლიქიორი ან ტკბილი შამპანიური:
image
ცხარე, მწარე კერძები ძმრით ან ლიმონით შეზავებული,
მომჟავო-მოტკბო კერძები, შოკოლადი, ნაყინი-ღვინის გარეშე.

0
142
5-ს მოსწონს
ავტორი:იირაკლიი
იირაკლიი
142
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0