Array ( [get1] => სტატია [get2] => 11270-რომელი-ღვინო-დავლიოთ-ამა-თუ-იმ-კერძთან [get3] => 157 [addquery] => user:იირაკლიი:show:channel:loop:true )
თევზეულის საუზმე-თეთრი მშრალი;შებოლილი ხორცეული-ვარდისფერი ან სუსტი წითელი;სპაგეტი და კერძები ბრინჯით-თეთრი მშრალი, სუსტი წითელიან ვარდისფერი;თეთრი ხორცი-წითელი საშუალოდ დავარგებული;ნანადირევი-ძველი წითელი, კეთილშობილური;თევზი საწებლით-დავარგებული ვაფრისფერი;თევზის სხვა კერძები- დავარგებული თეთრი მუსკატის;ბოსტნეულის კერძები-მშრალი ან თეთრი მუსკატის;ყველი: მაგარი ყველისთვის-დავარგებული წითელი, რბილიყველისთვის- წითელი მაჭარი;ხილი- თეთრი, ცქრიალა შამპანიური;დესერტი-ლიქიორი ან ტკბილი შამპანიური:ცხარე, მწარე კერძები ძმრით ან ლიმონით შეზავებული, მომჟავო-მოტკბო კერძები, შოკოლადი, ნაყინი-ღვინის გარეშე.