კერძები ფრინველის ხორცისაგან ფენებად შებრაწული კარტოფილი, ქათამი და ყველი 2019, 15 თებერვალი, 23:01 ![]() ულუფის რაოდენობა - 10 მომზადების დრო - 2 საათი ინგრედიენტები: კარტოფილი................................ 20 ცალი ხახვი.............................................. 4 ცალი ყველი ........................................... 400 გრამი მაიონეზი ..................................... 2 შეკვრა ქათმის ფილე ............................. 1 კილო მომზადების წესი1. ხახვი დავჭრათ ნახევარ-რგოლებად და ჩავალბოთ მაიონეზში. დავჭრათ კარტოფილი, მოვაყაროთ მარილი, ჩავალბოთ მაიონეზში. ქათამიც (არ დაიჯერებთ და!) ჩავალბოთ მაიონეზში! მარილიც და სუნელებიც გემოვნების მიხედვით. 2. ერთი საათის შემდეგ ყველაფერი გადმოვიღოთ ფენებად საცხობ თუნუქის ფირფიტაზე ( ჟაროვნა ): 1. კარტოფილი; 2. ხახვი; 3. ხორცი.
3. შევდგათ ღუმელში და შევწვათ 220 გრადუსზე 40 – 50 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავაყაროთ გახეხილი ყველი და დაჭრილი მწვანილი. 4. როდესაც ყველი გალღვება - ფენოვანი კარტოფილი მზადაა. შეგიძლიათ სუფრაზე მიიტანოთ და გემრიელად მიირთვათ.
გაინტერესებთ, როგორ უნდა შეიწვას ღვიძლი სინამდვილეში?![]() ბევრი უარს აცხადებს საყვარელი ღვიძლის შეწვაზე მხოლოდ იმიტომ, რომ მომზადებისას ღებულობენ მშრალს, მაგარს და მომწაროს. იმისათვის, რომ მივიღოთ გემრიელი, წვნიანი და ნაზი შედეგი, საჭიროა ვიცოდეთ ღვიძლის მომზადების რამდენიმე დეტალი (ეს იქნება საქონლის, ღორის თუ ქათმის ღვიძლი)
Bucataria Noastra публикует -მა საუკეთესო რეცეპტი გამოაქვეყნა. აი რა გვჭირდება კულინარული ექსტაზისთვის: იხ. გაგრძელება...ყველაზე ნაზი, გემრიელი და წვნიანი კოტლეტი ბებიას რეცეპტებიდან, გაგისინჯავთ?![]() ასეთი კოტლეტები მოსწონს ყველას - უფროსებსაც და ბავშვებსაც. დიახ, ყველაზე უჭმელი ბავშვებიც კი გემრიელად მიირთმევენ. რაშია საიდუმლო? თქვენვე ნახეთ... საჭირო პროდუქტები: იხ . გაგრძელება...****
იხილეთ ასევე:
***171 9-ს მოსწონს
|