x
image
მანჩო 777
სხვა ჟანრები
ჩინური დელიკატესი-ასწლოვანი კვერცხი
0
ჩინური დელიკატესი-ასწლოვანი კვერცხი
"ასწლოვანი" კვერცხი ეს კვერცხი ძალიან პოპულარულია ჩინურ სამზარეულოში. ქათმის ან იხვის კვერცხს ფარავენ ჩაის ნარევით + მარილი, ცაცხვი, იფანი. შემდგომში ათავსებენ ბრინჯის ჩენჩოში (გადაახვევენ) და თიხაში . ამ დელიკატესს დაახლოებით 3-4 თვით მარხავენ ისე რომ ჰაერთან კონტაქტში არ იყოს. ამ ვადის გასვლის შემდგომ კვერცხის გული ხდება მომწვანო ფერის ცილა კი ჟელესებური . მას თან სდევს ძლიერი ამიაკის სუნი
ორიგინალი სურათი
195
10-ს მოსწონს
"ასწლოვანი" კვერცხი
ეს კვერცხი ძალიან პოპულარულია ჩინურ სამზარეულოში.
ქათმის ან იხვის კვერცხს ფარავენ ჩაის ნარევით + მარილი, ცაცხვი, იფანი. შემდგომში ათავსებენ ბრინჯის ჩენჩოში (გადაახვევენ) და თიხაში .
ამ დელიკატესს დაახლოებით 3-4 თვით მარხავენ ისე რომ ჰაერთან კონტაქტში არ იყოს. ამ ვადის გასვლის შემდგომ კვერცხის გული ხდება მომწვანო ფერის ცილა კი ჟელესებური . მას თან სდევს ძლიერი ამიაკის სუნი
ავტორი:მანჩო 777
მანჩო 777
195
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0
სამწუხარო რეალობაა
თანაშემწე
ჩვენება: 4
ავტორი: მანჩო 777
ასეთი  რა უთხრეს, რომ პისტოლეტი  დააძრო