სხვა ჟანრები ჩინური დელიკატესი-ასწლოვანი კვერცხი 6 ივნისი 2016, 23:35:37 "ასწლოვანი" კვერცხი
ეს კვერცხი ძალიან პოპულარულია ჩინურ სამზარეულოში.
ქათმის ან იხვის კვერცხს ფარავენ ჩაის ნარევით + მარილი, ცაცხვი, იფანი. შემდგომში ათავსებენ ბრინჯის ჩენჩოში (გადაახვევენ) და თიხაში .
ამ დელიკატესს დაახლოებით 3-4 თვით მარხავენ ისე რომ ჰაერთან კონტაქტში არ იყოს. ამ ვადის გასვლის შემდგომ კვერცხის გული ხდება მომწვანო ფერის ცილა კი ჟელესებური . მას თან სდევს ძლიერი ამიაკის სუნი ორიგინალი სურათი 195 10-ს მოსწონს ეს კვერცხი ძალიან პოპულარულია ჩინურ სამზარეულოში. ქათმის ან იხვის კვერცხს ფარავენ ჩაის ნარევით + მარილი, ცაცხვი, იფანი. შემდგომში ათავსებენ ბრინჯის ჩენჩოში (გადაახვევენ) და თიხაში . ამ დელიკატესს დაახლოებით 3-4 თვით მარხავენ ისე რომ ჰაერთან კონტაქტში არ იყოს. ამ ვადის გასვლის შემდგომ კვერცხის გული ხდება მომწვანო ფერის ცილა კი ჟელესებური . მას თან სდევს ძლიერი ამიაკის სუნი
195
|
|