მასალა: 6 ჩ/ჭ ფქვილი, 2 ჩ/ჭ შაქარი, 2, 5 ჩ/ჭ წყალი, 3 ჩ/კ სოდა- ძმრით, 4ს/კ თაფლი, 1 ჩ/კ დაჭრილი ნიგოზი, 5 ცალი საშუალო ვაშლი, ნახევარი ჭიქა მომწვარი ზეთი, ვანილი.
მომზადება:
გავხეხავთ ვაშლს, დავაყით შაქარს და გავაჩერებთ. როცა წვენს გამოიღებს, დავასხამთ ზეთს, წყალს, თაფლს, სოდას-ძმრით, დავაყრით ნიგოზს და ვანილს. მოვცომავთ კარგად და დავასხამთ თბილ ჟარონაზ...
|
|