საჭირო ინგრედიენტები: ხუთი ნაჭერი საქონლის რბილი ხორცი, 4 თავი ხახვი, 2 ცალი ბულგარული წიწაკა, 60 მილილიტრი ღია ფერის ლუდი, მარილი, წიწაკა, პილპილი, სუნელი - თქვენი გემოვნებით, ოხრახუში.
მომზადების წესი :აიღეთ ნეკნის ნაჭერი ან სულ რბილი ხორცი და ორივე მხრიდან დაბეგვეთ.მოაყარეთ მარილი, პილპილი, სუნელი და გააჩერეთ ნახევარი საათი.ხორცის მზა ნაჭრები ამოგანგლეთ ფქვილში და შებრა...
2012, 11 სექტემბერი, 13:26
|
|