ნამცხვრები როგორ გამოვაცხოთ სააღდგომო პასკა 2018, 18 მარტი, 19:01 საჭირო ინგრედიენტები:700-800 გრ უმაღლერსი ხარისხის ფქვილი;1.5 ჭიქა შაქარი;1 ჭიქა რძე;1 ჭიქა ქიშმიში, 200 გრ კარაქი, 3 ცალი კვერცხი, 3 ს/კ არაჟანი, მშრალი საფუარი-12 გრ, ვანილი 1 პაკეტი, დარიჩინი, მუსკატი, ილი, მარილი გემოვნებით. მომზადება :ათქვიეთ კვერცხები, თანმიმდევრობით შეათქვიფეთ შაქარი, რძე, არაჟანი, ქიშმიში, ვანილი, მარილი, საფუარი, შეურიეთ სანელებლები, შეაზილეთ ფქვილი.მოზილეთ ცომი და დადგით ასაფუებლად.შემდეგ გადაიღეთ გამზადებულ ფორმებში და აცხვეთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთის განმავლობაში. 179 შეფასება არ არის
|