x
მეტი
  • 18.04.2024
  • სტატია:134381
  • ვიდეო:351974
  • სურათი:508455
ღვეზელის მორთვის 50-ზე მეტი ულამაზესი და უმარტივესი იდეა - ჩაინიშნეთ!
image


საფუარიანი ცომი ის უნივერსალური საშუალებაა, რომელიც ნებისმიერი შიგთავსის - ტკბილი თუ მარილიანი - ღვეზელისა თუ ფუნთუშის მოსამზადებლად გამოიყენება. ერთი შეხედვით ეს თითქოს ყველაზე მარტივი ცომია. ბევრის აზრით, რამდენადაც მის შემადგენლობაში შედის ისეთი "ჯადოსნური" კომპონენტი, როგორიცაა საფუარი, ამიტომ ცომი აუცილებლად ამოვა და საშიშიც არაფერია. არადა არც ასეა საქმე. იდეალური ცომის მისაღებად აუცილებელია რამდენიმე რჩევის გათვალისწინება, რომლებსაც შეგიძლიათ შემდეგ ბმულზე გაეცნოთ სტატიაში: იდეალური საფუარიანი ცომის 8 საიდუმლო.

image


თუმცა, გამოცდილი დიასახლისები და გურმანები დამეთანხმებიან, რომ გემრიელი შიგთავსისა და ცომის პარალელურად არანაკლებ მნიშვნელოვანია გარეგნული სახეც - ლამაზად გაფორმებული ღვეზელი გაცილებით მადისაღმძვრელად გამოიყურება და ნებისმიერ სადღესასწაულო სუფრას დაამშვენებს.

ქვემოთ გთავაზობთ სწორედ ამგვარი საფუარიანი ცომისგან დამზადებული ღვეზელებისა და ფუნთუშების გაფორმების ულამაზეს იდეებს, რომლებიც, ამავდროულად ძალიან მარტივია და დამწყებ დიასახლისებსაც კი არ გაუჭირდებათ.



imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage





imageimage

ასევე დაგაინტერესებთ:

1. "პავლოვა" - დესერტი, რომელიც მსოფლიო სკანდალის მიზეზი გახდა

image

2. "დანკინ დონატსი" სახლში ანუ როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი დონატები

image

3. 10 საიდუმლო, რომელიც კარგი ბლინების მომზადებაში დაგეხმარებათ

image

4. 10 საიდუმლო, რომელიც ფუმფულა ბისკვიტის გამოცხობაში დაგეხმარებათ
image
5. ფუნთუშა, ტარაკანი და მოხერხებული მცხობელი ანუ როგორ წარმოიშვა ქიშმიშიანი ფუნთუშები

image

6. გამაგრილებელი ტორტი, რომელიც დიეტის დროსაც გამოგადგებათ - (რეცეპტი)

image

7. როგორ მოვამზადოთ ცუკატები - შეინახეთ ხილი ზამთრისთვის!

image

1
1513
7-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:natia.a
natia.a
1513
  
2017, 30 აგვისტო, 22:03
ძალიან საინტერესო, ვიზუალურად ლამაზი და გემრიელი სტატიაა!!!
0 1 1