x
მეტი
  • 25.04.2024
  • სტატია:134531
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508586
ჟულიენი ქათმის ხორცითა და სოკოთი
ინგრედიენტები:

● ქათმის მკერდი - 150 გ.

● ახალი სოკო - 100 გ.

● ხახვი - 50 გ.


● ნაღები (22%-იანი) - 10 მლ.

● ყველი - 100 გ.

● ზეთი - 30 გ.


ჟულიენი ქათმის ხორცითა და სოკოთი


მომზადება:

ქათმის ხორცი დავჭრათ წვრილ ზოლებად და შევწვათ. ცალკე მოვშუშოთ სოკო და ხახვი. მოშუშვის შემდეგ ისინი დავუმატოთ ხორცს, ამოვურიოთ, დავასხათ ნაღები და წამოვადუღოთ. შემდეგ მოვათავსოთ ჭურჭელში, მოვაყაროთ ზემოდან გახეხილი ყველი და შევდგათ ღუმელში 180 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე 10-15 წუთის განმავლობაში (სანამ ყველი კარგად არ დადნება). ჟულიენი ცხელი უფრო გემრიელია, ამიტომ გამოღების შემდეგ...


გემრიელად მიირთვით

















1
599
7-ს მოსწონს
ავტორი:cxvedo
cxvedo
599
  
2013, 15 დეკემბერი, 21:38
ზუსტად ასეთი მიყვარს:)
0 1 1