ტკბილეული ნაზუქი - რეცეპტი და მომზადების წესი 2013, 5 იანვარი, 15:01 1ლ ნელ-თბილი რძე
0.5 ლ მაწონი
250 გრ კარაქი ან 2 შეკვრა მარგარინი
10 კვერცხი, 2ს/კ ზეთი, 1ც დროჟი, ვანილი, მიხაკ-დარიჩინი, ქიშმიში, ფქვილი რასაც შეიზელს ის რაოდენობა, ცოტა მარილი.
ცომი უნდა იყოს ნაზი. I მარგარინი, რძე და შაქარი ერთად გავადნოთ. II კვერცხი და მაწონი ერთად ავთქვიფოთ. I და II ავურიოთ ერთმანეთში და შევაზილოთ ფქვილი. გამოვაცხოთ. 3715 1-ს მოსწონს
|