x
მეტი
  • 27.09.2022
  • სტატია:122542
  • ვიდეო:355064
  • სურათი:494813
კატლეტი

image


1კგ.რბილი ხორცი
3 თავი ხახვი
2 კონა ოხრახუში
1 კონა ქინძი
1 კონა ტარხუნა
1 ცალი კარტოფილი
2-3 ნაჭერი რძეში ჩამბალი პური
1 კვერცხი
წიწაკა
მარილი
1ს/კოვზი მცენარეული ზეთი.


ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ გაატარეთ ხორცი, შემდეგ ხახვი, მწვანილი კარტოფილი და ჩამბალი პური. მიღებულ მასას დაამატეთ კვერცხი, მარილი, წიწაკა, 1/2 ჭიქა წყალი, ზეთი და კარგათ აურიეთ.კატლეტი რბილი რომ გამოვიდეს, შეწვამდე 30 წუთით ადრე, მიღებული მასა დაამრგვალეთ და მოათავსეთ გრილ ადგილას.
შეწვის წინ მომზადებული მასისაგან გააკეთეთ თანაბარი ზომის ბურთულები, მიეცით ოვალური ან მრგვალი ფორმა, ამოავლეთ საფანელში და შეწვით.
შემწვარ კატლეტს შეგიძლიათ მოასხათ ხახვსა და მწვანილში მოშუშული პამიდორი, ან მაიონეზი.







0
6873
2-ს მოსწონს
ავტორი:თოკოთოკო
თოკოთოკო
6873
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0