კერძები ხორცისაგან ლაზანიას გენიალური ალტერნატივა - ლავაშის რულეტი, რომელიც თქვენი ოჯახის გულს მოიგებს 5 ივლისი, 18:54 ლაზანია, რა თქმა უნდა, გემრიელი კერძია, მაგრამ მის მომზადებას დიდი დრო და ძალისხმევა სჭირდება. თუ გიყვართ ეს იტალიური კლასიკა, მაგრამ არ გსურთ ნახევარი დღე სამზარეულოში გაატაროთ, სცადეთ უჩვეულო ალტერნატივა - ლავაშის რულეტი ხორცის ფარშით.
![]() ამ კერძის გემო პრაქტიკულად არ ჩამოუვარდება ტრადიციულ ლაზანიას. ბევრად უფრო სწრაფად მზადდება. მინიმუმ ძალისხმევას მოითხოვს. ინგრედიენტებიც ხელმისაწვდომია და ნებისმიერ მაღაზიაში იპოვით. მარტივი რეცეპტი: 1. მოამზადეთ შიგთავსი: შეურიეთ ფარში (400 გ), დაჭრილი ხახვი (1 ც), ნიორი (2 კბილი), კვერცხი (2 ც), მარილი და პილპილი გემოვნებით.2. თანაბრად გადაანაწილეთ შიგთავსი თხელი ლავაშის ფურცელზე. 3. ფრთხილად დაახვიეთ რულეტი და გადაიტანეთ საცხობ ლანგარზე, რომელსაც საცხობი ქაღალდი აქვს დაფენილი. 4. წაუსვით მაიონეზი (2 ს/კ) ოქროსფერი ქერქის მისაღებად. 5. აცხვეთ 30-35 წუთის განმავლობაში 180°C-ზე, სანამ ოქროსფერ შეფერილობას არ მიიღებს. შედეგი: არომატული, წვნიანი რულეტი ხრაშუნა ქერქით გემოთი ლაზანიას საოცრად მოგაგონებთ, მაგრამ მზადდება სულ რაღაც ნახევარ საათში. იდეალური ვარიანტია სამუშაო დღეს სადილისთვის, როდესაც გსურთ რაიმე გემრიელი, მაგრამ რთული კულინარიული ექსპერიმენტებისთვის დრო არ გაქვთ.სცადეთ ეს რეცეპტი და ტრადიციული ლაზანია შეიძლება დიდხანს დარჩეს თქვენ მენიუში ახალი, გამარტივებული ვერსიით! ასევე დაგაინტერესებთ: ფარშირებული წიწაკა ქათმით და სოკოთი - რეცეპტი, რომლის გამეორებაც მოგინდებათ წვნიანი და მსუბუქი: როგორ მოვამზადოთ თევზის კატლეტი გარნირით Locro de Papa - კოლუმბიური კარტოფილის წვნიანი, რომელიც ენერგიას შეგმატებთ ცხარე, პიკანტური და არომატული ეთიოპიური წვნიანი ოსპით: ჩემს ოჯახში ლობიოთი ამზადებენ დაბალნახშირწყლოვანი პიცა ხაჭოს ცომზე - აღმოჩენა წონის დაკლების მსურველთათვის 39 შეფასება არ არის |