x
image
ღიმილიანი
რატომ უნდა დალიოთ ქოქოსის რძე ორსულობის პერიოდში? - 8 სასარგებლო თვისება
image

ქოქოსის რძე სქელი და ბლანტი სითხეა, რომელიც მიიღება ქოქოსის რბილობის გახეხვით. ორსულობისას ის აუცილებელი ინგრედიენტი უნდა იყოს საკვებში. სამხრეთ-აღმოსავლეთ აზიის კერძებში იგი ყველაზე მეტად გამოიყენება. ქოქოსის რძის დალევა სრულიად უსაფრთხოა, თუ, რა თქმა უნდა ალერგიული არ ხართ.


რაც შეეხება ორსულობას, აი, რატომაა ამ დროს იგი სასარგებელო:


1. აუმჯობესებს იმუნიტეტს


2. ქოქოსის რძე შეიცავს საჭირო მჟავებს საკვების გადასამუშავებლად. აქვს ანტიბაქტერიული და ანტივირუსული თვისებები.



3. შერი ნილის წიგნში "ქოქოსის ზეთი და იმუნური სისტემა". გრძელი ჯაჭვის ცხიმოვანი მჟავები განიხილება სისხლძარღვების მოქმედების გასაჯანსაღებლად, გულის ბლოკირების შესამცირებლად და მისი მოქმედების გასაუმჯოსებლად.


4. ის შეიცავს უამრავ რკინას, რაც ხელს უწყობს ანემიის მკურნალობას.


5. დაგეხმარებათ საჭმლის მომნელებელი სისტემის პრობლემების გაუმჯობესებაში


6. კარგია კუნთებისა და ნერვული სისტემის განსატვირთად, ამცირებს სახსრების ტკივილსა და დაღლილობას.


7. ასევე კარგია სისხლში შაქრის დონისა და არტერიული წნევის დასარეგულირებლად.


8. არის დაბალკალორიული და დაგეხმარებათ წონის დაკლებასა და გაკონტროლებაში.

1
72
1-ს მოსწონს
ავტორი:ღიმილიანი
ღიმილიანი
72
  
2020, 5 თებერვალი, 3:02
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

0 1 1