დიეტოლოგია ცხიმების წვის ბუნებრივი საშუალებები 2012, 3 ივლისი, 17:40 ჭამამდე ნახევარი საათით ადრე დალიეთ კოჭას ( იბრის) ჩაი და მადა დაგეკარდებათ. მიეძალეთ ცილებით მდიდარ საკვებს, რადგან ორგანიზმი 2-ჯერ მეტ ენერგიას ხარჯავს მათ ასათვისებლად, ვიდრე ნახშირწყლებსა და ცხიმებზე. იბრის ფესვები აუმჯობესებს კუჭის სეკრეციას რაც ხელს უწყობს წონაში დაკლებას. კალციუმის დოზა 1500-დან 2500-მგ მდეა. კალციუმის წყაროა რძის პროდუქტები. წონაში, რომ არ მოიმატოთ მიიღეთ უცხიმო პროდუქტები. ვაშლის ძმარი აქვეითებს მადას, ტკბილეულის ნდომებას, ასტიმულირებს ნივთიერებათა ცვლას, ხელს უწყობს ცხიმისა და ნახშირწყლების წვას. 1ჩ/ჭ წყალს დაამატეთ 1ჩ/ჭ ვაშლის ძმარი და 1ჩ/ჭ თაფლი და დალიეთ ჭამამდე. წითელი წიწაკა_ 25% -ით აჩქარებს ნივთიერებათა ცვლას 3 საათის განმავლობაში. საუზმეზე დამატებული მწარე წითელი წიწაკა 305 კკალორიას წვავს. ასკორბინის მჟავით მდიდარი ციტრუსები: ლიმონი აწესრიგებს ნივთიერებათა ცვლას, ფორთოხლის პექტინები აწესრიგებს საჭმლის მონელებას და გამოდევნის ორგანიზმიდან ტოქსინებს. სადილის შემდეგ ჭამეთ გრეიფრუტის რამოდენიმე ნაჭერი და კალორიები უფრო მალე დაიწვება. 1639 5-ს მოსწონს
|