მითები თევზზე, რომლებიც აქამდე მართალი გეგონათ 8 მარტი 2017, 15:54:45
AUTO PLAY
მიიჩნევა, რომ ახლად დაჭერილი თევზი ძალიან სასარგებლოა, თუმცა ეს ასე არ არის. მაგალითად, დაკონსერვებულ თევზში უფრო მეტი კალციუმია, ვიდრე ნედლში. გაყინვისას კი თევზი საერთოდ არ კარგავს სასარგებლო თვისებს. თუმცა უმნიშვნელოვანესია თევზის გაყინვის პროცესი. ამ პროდუქტის შეძენისას, დარწმუნებული უნდა იყოთ მის ხარისხში. რაზეა თევზის ხარისხი დამოკიდებული? - ამაზე კვების ექსპერტი, პროფესორი ეთერ სარჯველაძე.
2
|
|