x
მეტი
  • 22.06.2018
  • სტატია:78044
  • ვიდეო:330798
  • სურათი:434022
მარტივად მოსამზადებელი ალუბლის ნამცხვარი

image


მასალა:

მწიფე ალუბალი-800 გრ.

კვერცხი-5 ც.

დარბილებული კარაქი-250 გრ.

ფქვილი 250 გრ.

გამაფხვიერებელი-1 ჩ/კ.

ალუბლის ნაყენი 2-3 ს/კ.

მსხვილად დაფქული შაქარი მოსაყრელად;

პერგამენტი.

მ ო მ ზ ა დ ე ბ ა :

1.გარეცხეთ ალუბალი და გამოაცალეთ კურკა.

2.კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ, ცილა შეინახეთ. კვერცხის გული გული, კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე .დაუმატეთ ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი, ერთი მწიკვი მარილი და ალუბლის ნაყენი.

3.გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.

4.ცომს დაუმატეთ ალუბალი. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე და კარგად შეურიეთ ცომს. ცომი გაანაწილეთ საცხობ ფირფიტაზე და მოაყარეთ მსხვილად დაფქული შაქარი. ისევ აცხვეთ 25 წთ.

image

0
107
შეფასება არ არის
ავტორი:მოგზაური
მოგზაური
107
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0